Torvemenu

Torvemenu April 2021

Stenbiderrogn – fraiche – dild – rødløg
***
Asparges – letrøget lam – olie & eddike
***
Helleflynder – perlebyg – ramsløg
***
Kalvemørbrad – i grønt – trøffel sky
***
Lun Provolone – sprød rosmarin
***
Rabarber i variationer – is creme
***

2 retter       kr. 325,00

3 retter       kr. 415,00

4 retter       kr. 505,00

5 retter       kr. 575,00

6 retter       kr. 650,00

Torvemenuen er baseret på årstidens udbud af friske råvarer, gerne fra lokale og økologiske producenter.

Vinmenu

Cava Ana Ferret, Brut, Spanien
Druer: Chardonnay, Macabao
***
Johannes Hohner, Riesling, Tyskland
***
”clos de sixte” Chardonnay Dóe, Frankrig
Alain Jaune
Druer: Syrah, Grennache, Mouverde
***
Pineau des Chantes, Maitren, Trijol
Druer: Urgu blanc, Montits, Calombard
***

2 glas kr. 250,00

3 glas kr. 325,00

4 glas kr. 400,00

5 glas kr. 475,00