Festarrangement

Velkommen i de historiske selskabslokaler som gennem mere end 100 år har dannet rammerne om utallige traditionsrige og festlige begivenheder.  

De perfekte rammer til en uforglemmelig fest.  

***** 

Vi har sammensat en perlerække af lækre retter, så I selv kan sammensætte lige netop den menu I ønsker til Jeres arrangement. 

Har I selv nogle ønsker til menu eller retter, er I naturligvis altid velkommen til at forespørge på disse.  

Alle vore retter er lavet med fokus på lokale råvarer, smag & kvalitet og behandles med største respekt af vore dygtige kokke for at sikre Jer og Jeres gæster den bedste smagsoplevelse.  

***** 

Priseksempel for selskabspakke  

7 timer 

***** 

Boblende velkomst  

3 retters menu sammensat efter Jeres valg 

Vine ad libitum 

Kaffe & the med sødt 

Natmad 

Pris per person kr. 745,00 

 

Vælg en af følgende forretter: 

Kold dampet laks ”en bellevue” 

Tarteletter med høns i asparges med persille & tomat 

Røget sønderjysk landskinke fra Kirke Hørup serveret med melon 

Grøn laksehüre på plukket salat serveret med urte creme + kr. 15,00 

Tapastallerken med serrano skinke, bagte svampe med Bresaola, bruchetta med sprængt and & bruchetta med tomatsalat + kr. 20,00 

Provencalsk fiskesuppe serveret med dagens fisk & skaldyr + kr. 15,00 

Ravioli af havtaskekæber serveret med jomfruhummer soufflé & æble/safran creme + kr. 35,00 

Cannelloni af røget laks fra egen ovn serveret med peberrodscreme & lakserogn + kr. 25,00 

Røget lammekølle fra egen ovn serveret med asparges vinaigrette + kr. 25,00 

Alle forretter serveres med brød & smør. 

 

Vælg mellem en af følgende hovedretter: 

Gl. dags oksesteg serveret med glaserede løg & bønner, sønderjysk hvidkål, surt & sødt samt sky sauce              

Grillet kalvetyksteg serveret med timian sky, årstidens garniture & stegte kartofler 

Svinekam stegt som vildt serveret med vildt fløde sauce, sønderjysk hvidkål, surt & sødt samt svampe & bønner 

Helstegt dyrekølle serveret med årstidens garniture, portvins sky & stegte kartofler + kr. 35,00 

Grillet oksefilet serveret med bourgogne sky, årstidens garniture & Pom Fondant + kr. 40,00 

Svampefarseret unghanebryst serveret med rucolacreme, årstidens garniture & små ristede kartofler med krydderurter + kr. 35,00 

Lammekam serveret med brisler i creme & trøffel, timian jus, marinerede svampe med persille + kr. 60,00 

Duet af oksemørbrad serveret med røget vagtel, kraftig rødvins glace & Pom Anna + kr. 65,00 

 

Vælg mellem en af følgende desserter: 

Kold grand marnier souffle serveret med abrikos sauce 

Hindbær mazarin serveret med syrnet fløde 

Hjemmelavet islagkage serveret med frisk frugtsalat & flødeskum 

Fyldte pandekager med engelsk creme tilsmagt med grand marnier serveret med orange sauce + kr. 10,00 

Gateau Marcell serveret med rørt is & bær coulis + kr. 15,00 

Citron tærte serveret med frisk pisket vanille skum + kr. 15,00 

Gratinerede røde bær serveret med vanille iscreme (serveres kun i sæson) + kr. 30,00 

Fransk chokoladekage serveret med creme sauce & chokolade brud + kr. 35,00 

Friske jordbær serveret med fermenterede rabarber serveret med rørt is & appelsin støv + kr. 30,00 

 

Vælg en af følgende retter til natmad: 

Potage parmentier (kartoffel suppe) serveret med smørstegte porrer &  sprødstegt bacon – hertil hjemmebagt brød  

Aspargessuppe med  hjemmelavede kødboller & hjemmebagt brød 

Karrysuppe serveret med ris & kylling 

Flæske æggekage serveret med bacon, purløg, tomater & rugbrød + kr. 25,00 

Fransk løgbrød med sønderjysk skinke & lækker salat + kr. 10,00 

Klar suppe serveret med hjemmelavede kød-& melboller + kr. 20,00  

Hotdogs med alt der hører til + kr. 25,00 

Frikadeller med kold kartoffelsalat + kr. 20,00 

Biksemad serveret med spejlæg, rødbeder & rugbrød+ kr. 30,00 

 

Vi håber I kan bruge ovenstående retter som inspiration og I er naturligvis altid velkommen til at forespørge på egne ønsker.  

Hotel Baltic - Selskaber

Hotel Baltic - Gourmet