Når de festlige anledninger skal nydes
Velkommen i de historiske selskabslokaler som gennem mere end 100 år har dannet rammerne om utallige traditionsrige og festlige begivenheder.
De perfekte rammer til en uforglemmelig fest.
*****
Vi har sammensat en perlerække af lækre retter, så I selv kan sammensætte lige netop den menu I ønsker til Jeres arrangement.
Har I selv nogle ønsker til menu eller retter, er I naturligvis altid velkommen til at forespørge på disse.
Alle vore retter er lavet med fokus på lokale råvarer, smag & kvalitet og behandles med største respekt af vore dygtige kokke for at sikre Jer og Jeres gæster den bedste smagsoplevelse.
*****
Priseksempel for selskabspakke
7 timer
*****
Boblende velkomst
3 retters menu sammensat efter Jeres valg
Vine ad libitum
Kaffe & the med sødt
Natmad
Pris per person kr. 745,00
Vælg en af følgende forretter:
Kold dampet laks ”en bellevue”
Tarteletter med høns i asparges med persille & tomat
Røget sønderjysk landskinke fra Kirke Hørup serveret med melon
Grøn laksehüre på plukket salat serveret med urte creme + kr. 15,00
Tapastallerken med serrano skinke, bagte svampe med Bresaola, bruchetta med sprængt and & bruchetta med tomatsalat + kr. 20,00
Provencalsk fiskesuppe serveret med dagens fisk & skaldyr + kr. 15,00
Ravioli af havtaskekæber serveret med jomfruhummer soufflé & æble/safran creme + kr. 35,00
Cannelloni af røget laks fra egen ovn serveret med peberrodscreme & lakserogn + kr. 25,00
Røget lammekølle fra egen ovn serveret med asparges vinaigrette + kr. 25,00
Alle forretter serveres med brød & smør.
Vælg mellem en af følgende hovedretter:
Gl. dags oksesteg serveret med glaserede løg & bønner, sønderjysk hvidkål, surt & sødt samt sky sauce
Grillet kalvetyksteg serveret med timian sky, årstidens garniture & stegte kartofler
Svinekam stegt som vildt serveret med vildt fløde sauce, sønderjysk hvidkål, surt & sødt samt svampe & bønner
Helstegt dyrekølle serveret med årstidens garniture, portvins sky & stegte kartofler + kr. 35,00
Grillet oksefilet serveret med bourgogne sky, årstidens garniture & Pom Fondant + kr. 40,00
Svampefarseret unghanebryst serveret med rucolacreme, årstidens garniture & små ristede kartofler med krydderurter + kr. 35,00
Lammekam serveret med brisler i creme & trøffel, timian jus, marinerede svampe med persille + kr. 60,00
Duet af oksemørbrad serveret med røget vagtel, kraftig rødvins glace & Pom Anna + kr. 65,00
Vælg mellem en af følgende desserter:
Kold grand marnier souffle serveret med abrikos sauce
Hindbær mazarin serveret med syrnet fløde
Hjemmelavet islagkage serveret med frisk frugtsalat & flødeskum
Fyldte pandekager med engelsk creme tilsmagt med grand marnier serveret med orange sauce + kr. 10,00
Gateau Marcell serveret med rørt is & bær coulis + kr. 15,00
Citron tærte serveret med frisk pisket vanille skum + kr. 15,00
Gratinerede røde bær serveret med vanille iscreme (serveres kun i sæson) + kr. 30,00
Fransk chokoladekage serveret med creme sauce & chokolade brud + kr. 35,00
Friske jordbær serveret med fermenterede rabarber serveret med rørt is & appelsin støv + kr. 30,00
Vælg en af følgende retter til natmad:
Potage parmentier (kartoffel suppe) serveret med smørstegte porrer & sprødstegt bacon – hertil hjemmebagt brød
Aspargessuppe med hjemmelavede kødboller & hjemmebagt brød
Karrysuppe serveret med ris & kylling
Flæske æggekage serveret med bacon, purløg, tomater & rugbrød + kr. 25,00
Fransk løgbrød med sønderjysk skinke & lækker salat + kr. 10,00
Klar suppe serveret med hjemmelavede kød-& melboller + kr. 20,00
Hotdogs med alt der hører til + kr. 25,00
Frikadeller med kold kartoffelsalat + kr. 20,00
Biksemad serveret med spejlæg, rødbeder & rugbrød+ kr. 30,00
Vi håber I kan bruge ovenstående retter som inspiration og I er naturligvis altid velkommen til at forespørge på egne ønsker.