Festarrangement

Når de festlige anledninger skal nydes

Velkommen i de historiske selskabslokaler som gennem mere end 100 år har dannet rammerne om utallige traditionsrige og festlige begivenheder.

De perfekte rammer til en uforglemmelig fest.

*****

Vi har sammensat en perlerække af lækre retter, så I selv kan sammensætte lige netop den menu I ønsker til Jeres arrangement.

Har I selv nogle ønsker til menu eller retter, er I naturligvis altid velkommen til at forespørge på disse.

Alle vore retter er lavet med fokus på lokale råvarer, smag & kvalitet og behandles med største respekt af vore dygtige kokke for at sikre Jer og Jeres gæster den bedste smagsoplevelse.

*****

Priseksempel for selskabspakke

7 timer

*****

Boblende velkomst

3 retters menu sammensat efter Jeres valg

Vine ad libitum

Kaffe & the med sødt

Natmad

Pris per person kr. 745,00

 

Vælg en af følgende forretter:

Kold dampet laks ”en bellevue”

Tarteletter med høns i asparges med persille & tomat

Røget sønderjysk landskinke fra Kirke Hørup serveret med melon

Grøn laksehüre på plukket salat serveret med urte creme + kr. 15,00

Tapastallerken med serrano skinke, bagte svampe med Bresaola, bruchetta med sprængt and & bruchetta med tomatsalat + kr. 20,00

Provencalsk fiskesuppe serveret med dagens fisk & skaldyr + kr. 15,00

Ravioli af havtaskekæber serveret med jomfruhummer soufflé & æble/safran creme + kr. 35,00

Cannelloni af røget laks fra egen ovn serveret med peberrodscreme & lakserogn + kr. 25,00

Røget lammekølle fra egen ovn serveret med asparges vinaigrette + kr. 25,00

Alle forretter serveres med brød & smør.

 

Vælg mellem en af følgende hovedretter:

Gl. dags oksesteg serveret med glaserede løg & bønner, sønderjysk hvidkål, surt & sødt samt sky sauce

Grillet kalvetyksteg serveret med timian sky, årstidens garniture & stegte kartofler

Svinekam stegt som vildt serveret med vildt fløde sauce, sønderjysk hvidkål, surt & sødt samt svampe & bønner

Helstegt dyrekølle serveret med årstidens garniture, portvins sky & stegte kartofler + kr. 35,00

Grillet oksefilet serveret med bourgogne sky, årstidens garniture & Pom Fondant + kr. 40,00

Svampefarseret unghanebryst serveret med rucolacreme, årstidens garniture & små ristede kartofler med krydderurter + kr. 35,00

Lammekam serveret med brisler i creme & trøffel, timian jus, marinerede svampe med persille + kr. 60,00

Duet af oksemørbrad serveret med røget vagtel, kraftig rødvins glace & Pom Anna + kr. 65,00

Vælg mellem en af følgende desserter:

Kold grand marnier souffle serveret med abrikos sauce

Hindbær mazarin serveret med syrnet fløde

Hjemmelavet islagkage serveret med frisk frugtsalat & flødeskum

Fyldte pandekager med engelsk creme tilsmagt med grand marnier serveret med orange sauce + kr. 10,00

Gateau Marcell serveret med rørt is & bær coulis + kr. 15,00

Citron tærte serveret med frisk pisket vanille skum + kr. 15,00

Gratinerede røde bær serveret med vanille iscreme (serveres kun i sæson) + kr. 30,00

Fransk chokoladekage serveret med creme sauce & chokolade brud + kr. 35,00

Friske jordbær serveret med fermenterede rabarber serveret med rørt is & appelsin støv + kr. 30,00

Vælg en af følgende retter til natmad:

Potage parmentier (kartoffel suppe) serveret med smørstegte porrer &  sprødstegt bacon – hertil hjemmebagt brød

Aspargessuppe med  hjemmelavede kødboller & hjemmebagt brød

Karrysuppe serveret med ris & kylling

Flæske æggekage serveret med bacon, purløg, tomater & rugbrød + kr. 25,00

Fransk løgbrød med sønderjysk skinke & lækker salat + kr. 10,00

Klar suppe serveret med hjemmelavede kød-& melboller + kr. 20,00

Hotdogs med alt der hører til + kr. 25,00

Frikadeller med kold kartoffelsalat + kr. 20,00

Biksemad serveret med spejlæg, rødbeder & rugbrød+ kr. 30,00

Vi håber I kan bruge ovenstående retter som inspiration og I er naturligvis altid velkommen til at forespørge på egne ønsker.

Hotel Baltic - Selskaber